Mari-Liis Ilover „Kuidas
keeta muna“
Kirjastus:
Varrak, 2025
200 lk
Muna keetmine ei
tohiks olla mingi kunst, aga küllap on sellel lihtsalgi toimingul omad nipid,
mis teevad protsessi tulemuslikumaks. Igatahes ei ole pealkiri „Kuidas keeta
muna“ ainult üheselt mõeldud, siin on ideid, lihtsaid teadmisi, häid retsepte
tegelikult kõigile, mis sellest, et raamat on mõeldud rohkem n.ö elluastujale.
On ju siin ka õpetusi, millist kastrulit-panni valida, millisel kuumusel küpsetada
jne. ja kuidas teha seda soodsamalt, rahakotti liigselt koormamata. Mulle tundub,
et need nipid ja teadmised kuluvad ka kogenud perenaistele ära. Vast eriti
meile, nõuka-aegsetele, kes me sousti-kartuliga üles kasvasime ning toidu
tegemisele nii väga loovalt läheneda ei oska.😊 Selles raamatus on lihtsad
retseptid, tegelikult ka üsna lihtsad koostisosad ning nende valmistamine ei
olegi väga ajamahukas. Igatahes, kui on ideede nappus, mida süüa teha, siis
siit raamatust neid ideid leiab.
P.s näeb raamat
väga ilus välja. Ja kui süüa teha ei tahagi, siis on selle raamatu lehitsemine
tore ajaviide lihtsalt silmadega söömiseks.👀
No comments:
Post a Comment