Thursday, January 6, 2022

Ennet psühhiaater

 

Minu isiklik psühhiaater Mirri :)

Jüri Ennet on selline staar-psühhiaater, keda kõik teavad. Ta on astunud oma kabinetiseinte vahelt välja ja rahva vaimse tervise hüvanguks annab nõu internetis, ajakirjanduses ja mujal meedias. Oma raamatus „Ennet psühhiaater“ räägib ta natuke ka endast, aga enamasti annab nõu, kuidas endaga paremini toime tulla. Tal on väljatöötatud oma metoodika ja sellele metoodikale on oma kõlava nime andnud: enneti prillid ja enneti mure-rõõmu aurukatel, enneti 9-astmeline palve-meditatsioon, ennetimeeter. Nende nimede taga ei ole tegelikult midagi uut, oluline on, et sa tegeled endaga ja vaatad elule heatahtliku ja rõõmsameelse pilguga.

Raamatus on Enneti artikleid, patsientide küsimusi ja tema vastuseid, teemad on pisut segamini või õigemini suht süsteemitult loodud. Vastused hästi palju kordavad ennast, aga kordamine pidigi ju tarkuse ema olema ning korduval lugemisel ehk kinnistub ka midagi. Igatahes, ei pea sugugi end haigena tundma, et sellist positiivsust ja uusi mõtteid endasse laadida. Vaatama „pudru ja kapsa segu“ tundele, leidsin minagi siit uusi mõtteid ja tuge ning prooviks neid enneti-prille küll.

Kirjastus: Kentaur, 2021

318 lk

 

1 comment:

  1. nano titanium by babyliss pro. - Titanium Art
    Nano titanium is งานออนไลน์ a solid graphite. It has a matte finish venza titanium glow with a price of titanium unique titanium bicycle look. The nano titanium mens titanium braclets construction is very easy to use

    ReplyDelete